محل تبلیغات شما

خدای مسیح شکرت من را از بند اسارت های زندگی ام  نجات دادی

ای خدای من ، ای خدای مسیح ، به حضور تو آمده ام  ، تو تنها پناه گاه امن زندگی هستی ای پدر ،  خداوندا فرای همه ی قدرت ها تو هستی ، خداوندا تو وعده های خودت را با سرزمین ایران ما را به یاد بیاور ، پادشاه هایی که این کشورداشت ، مثل کوروش ، قوم تو رو از بردگی آزاد کرد ،  ای خداندا تو همیشه بر ایران ما نظر خاص داشتی ، ای خداوندا می طلبم که تو شفقت کنی ، مردم درد مندمان را به حضور تو می آورم  ،  مردمی که بافقر ، فساد و ظلم دست و پنجه نرم میکنند ، ای عیسی مسیح تو برای آن ها آمدی ، برای گرانباران و خستگان .

ای خداندا ، آنهایی که برای عدالت قدم بر میدارند و در زندان ها هستند ، تک تک آنها رو به حضور تو می آورم و برای آنها طلب شفاعت میکنم ، میطلبم دست محافظ تو بر سر آنها باشد ، ای خداوندا می خواهم آن گرانباران بفهمند که ما مسیحی ها در کنارشون هستیم، در کنارشان می ایستیم و قدم بر میداریم .

خدایا برای تمامی زندانیان که برای عدالت ایستادگی کردند و میجنگند ،برای کسانی که برای پارسایی ایستادگی میکنند و میجنگند ، برای اون مادری که در کشورم ایران در سلطل های زباله دنبال غذا برای فرزندش میگردد،برای مردمی که از فقر از هر راهی به دنبال امرار معاش هستند ، برای کولبران کردی که در سرما میمیرند ، برای زله زدگان گرمانشاه که داغدار و بی خانمان شدند وتا  الان بی سرپناه هستند ، برای معلمانی که به فرزندان جامعه ی ایران درس میدهند و آنها را پرورش میدهند اما حقوق آنها پایمال می شود ، برای کارگرانی که ماه ها حقوق دریافت نکردند و در اعتراض دریافت به حقوقشان شکنجه و زندانی میشوند، برای کسانی که به خاطر عدالت ایستادند و کشته شدند .

ای پدر ، ایران ما پر از درد است ، مردم ایران زیر بار این بی عدالتی و فشار زندگی در خود شکستند، خدای مسیح تک تک این عزیزان را به حضور تو می آورم و دست فیض تو ، رحمت تو  با آنها باشد ، خداوندا آزادی آنها را می طلبم ، خداوندا با اقتدار نام مسیح دیوار ها ی ظلم و بی عدالتی در ایران فرو بریزد ، زنجیر های اسارت ایران پاره شود ، در زندان بزرگی به وسعت کل  ایران با نام تو ای عیسی مسیح ، صلح ، سلامتی و آزادی قرار بگیرد ، خداوندا مادرانی که داغدار هستند را تسلی بده ، چه خون هایی در ایران من به خاطر عدالت و حق خواهی ریخته شد ، خداوندا آنهایی که جانشان در خطر است و با مرگ دست و پنجه نرم میکنند را تو تسلی بده ، خداوندا بنام عیسی مسیح میطلبم نقشه های شریرانه را باطل کن و تیر های شرورانه ی شریر را بی ثمر کن ، پیرزوزی و آزادی تو را بر ایران و ایرانی که اکنون  زیر فشار ظلم ، بی عدالتی ، فقر و فساد اعلام میکنم . به نام عیسی مسیح خداوند ، آمین 

دعا برای کشته شدگان آبان 98 توسط حکومت جمهوری اسلامی و دعا برای تسلی خانواده های کشته شدگان

دعا برای زنان ایران زمین که از شکنجه و زندانی شدن توسط حکومت جمهوری اسلامی ایران آزاد شوند

دعا برای کوله بران کشته شده و زندانی در کشور ایران توسط دولت جمهوری اسلامی

، ,تو ,مسیح ,خداوندا ,ای ,ها ,، برای ,حضور تو ,به حضور ,، ای ,عیسی مسیح

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت مسکن آریا امید به زندگی