محل تبلیغات شما

ای خداوند عادل و پرجلال  مسیح ، ای خداوند نیکو به حضور تو می آییم ، ای خداوندی که بی عدالتی را تحمل نمیکنی ، خداوندا به حضور تو می آیم برای کسانی که برای نیکویی ، عدالت ، آزادی در کشور ایران می ایستند ، در حضور تو برای آنها شفاعت می طلبم ، عیسی مسیح وقتی پولس که کلیسا و فرزندان تو را آزار میداد را ملاقات کردی و گفتی چرا فرزندان من را آسیب می رسانی ، خداوندا در کشور من دولت جمهوری اسلامی ایران  ، به مردم ظلم میکند انگار این دولت ظالم به عدالت تو ظلم میکند از می طلبم به یاری مردم ایران برو و قلب آنها را لمس کن .

خداوندا می طلبم برای عزیزانی که در برابر ظلم دولت  جمهوری اسلامی برای حقوق کودکان ، ن ، کارگر ایستاده اند ،عزیزانی که در برابر بی عدالتی ایستادند ، عزیزانی که برای عدالت تو در جامعه ی ایران با گلوله توسط حکومت جمهوری اسلام کشته شده و یا دستگیر و شکنجه می شوند ،در زندان هم حقوق این آزادی خواهان غیور رعایت نمی شود و به اعتصاب غذا دست می زنند و جانشان بیشتر و بیشتر در خطر است ، کودکانی که در کردستان به خاطر سیر کردن شکم خانواده هایشان در کوهستان ها یخ میز نند و جان میدهند ، خداوندا کولبر هایی که بی گناه با گلوله ی دولت جمهوری اسلامی ایران کشته و دستگیر می شوند.

ای روح القدوس تو اطراف مردم مظلوم ایران سپر باش و از آنها مراقبت کن ، خداوندا می طلبم از تو که هیچ کس بخاطر عدالت ،آزادی ، باور و عقیده اش در زندان نباشد.

ای خداوندا مردم ایران من به خاطر فقر ، ظلم و بی عدالتی  با پوشیدن کفن به خیابان ها می آیند ، و حقشان را می طلبند ولی جوابی نیست و به زندان می روند ، ای خداوند عادل ، ای عیسی که بخاطر عدالت بلند شدی ، جوا آزادی خواهان را بده .

خداوندا عدالت تو در کشور من ایران و بر قلب تک تک ایرانی ها قرار بگیرد ، به نام خداوند قدوس و پر فیض مسیح که مظهر تمام خوبی هاست آمیییییین

دعا برای کشته شدگان آبان 98 توسط حکومت جمهوری اسلامی و دعا برای تسلی خانواده های کشته شدگان

دعا برای زنان ایران زمین که از شکنجه و زندانی شدن توسط حکومت جمهوری اسلامی ایران آزاد شوند

دعا برای کوله بران کشته شده و زندانی در کشور ایران توسط دولت جمهوری اسلامی

، ,تو ,ای ,خداوندا ,عدالت ,ظلم ,، خداوندا ,می طلبم ,، ای ,ای خداوند ,عدالت تو ,دولت جمهوری اسلامی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معتبرترین بروکر فارسی - آموزش فارکس